top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Для військовослужбовців 241 бригади ТрО ЗСУ провели показ художнього фільму “Мирний-21”


У суботу, 12 серпня, для військовослужбовців 241 окремої бригади Сил ТрО ЗСУ відбувся спеціальний показ художнього фільму “Мирний-21”. Також бійці поспілкувалися з режисером фільму Ахтемом Сеітаблаєвим, акторами та переглянули фотовиставку “Довжиною у війну”. Повідомляє Київвлада з посиланням на ТРО Медіа.


Зазначається, що бійці зустрілися не тільки з режисером фільму Ахтемом Сеітаблаєвим, а і з головними акторами проєкту Андрієм Самініним, Ларисою Руснак, Олексієм Тритенком.

Командир 241 ОБр ТрО Всеволод Павліков зауважив, що такий захід “нагадує людям про те, що війна все ж таки триває”.


Виконавець головної ролі у фільмі актор Андрій Самінін розповів, що це була дуже відповідальна робота, адже “люди, які були праобразами персонажів пройшли цю історію та знають все про неї”.


Висловити слова вдячності воїнам завітав в.о. голови Святошинської у місті Києві районної адміністрації Василь Григоренко.


“Це сьогодні на часі, це сьогодні потребують не тільки військові, а і суспільство”, – прокоментував Григоренко проведення заходу.

Загалом, за словами гостя показу солдата Ігоря Абашина, це дає змогу бійцям трохи розслабитись та відпочити.

Святошинська районна держадміністрація разом з “Асоціацією волонтерських команд України” підтримуватиме тероборону Києва. Відповідний меморандум був підписаний між ними та відповідною військовою частиною Збройних Сил України 2 серпня.



0 коментарів

Commentaires


bottom of page