top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Нічна «бавовна» у Феодосії: по якому об’єкту в окупованому місті було завдано удару


Тимчасово захоплений Крим у ніч на п'ятницю, 4 серпня, відвідала «бавовна». Зокрема, вибухи пролунали у Феодосії. Оборонне відомство країни-агресора поспішило похвалитися «запобіганням теракту».

Близько 04:00 у Telegram-каналі «Кримський вітер» написали, що у Феодосії чутно звуки вибухів і гул БПЛА, що пролітає. Також по місту зафіксували рух машин швидкої допомоги, інформує «НБН».


У повідомленні сказано, що жителі тимчасово захопленого РФ міста нарахували від п’яти до семи «хлопків». У Феодосії працювала протиповітряна оборона окупантів, було чути черги.

Пізніше ЗМІ країни-агресора, посилаючись на заяву Міністерства оборони Росії, заявили, що під час нічної атаки на Крим окупанти нібито запобігли спробі ЗСУ здійснити теракт за допомогою дронів.


У відомстві похвалилися, що ППО нібито знищила 10 українських безпілотників, 3 БПЛА придушила засобами радіоелектронної боротьби. Традиційно у росіян удар безпілотниками обійшовся «без руйнувань та жертв».


За непідтвердженою інформацією, приліт стався по феодосійській нафтобазі росіян. Після удару окупанти повезли туди пісок.


Також уночі відбулася атака на порт у Новоросійську Краснодарського краю. Після удару морськими дронами один із десантних кораблів ЗС РФ почав йти на дно.

0 коментарів

Comments


bottom of page