top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Українські війська мають успіх на двох напрямках на півдні – речник Генштабу


Ілюстраційне фото. Український військовослужбовець веде вогонь із самохідної гаубиці 2С22 «Богдана» по позиціях російських військ біля Бахмуту на Донеччині, 5 липня 2023 року

Українська армія просувається на двох напрямках на двох напрямках на півдні – про це заявив речник Генерального штабу Анрій Ковальов, передає Радіо Свобода з посиланням на медіа-центр Сил оборони.


«На напрямках Мала Токмачка – Новопокровка та Велика Новосілка – Урожайне Сили оборони мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах», – йдеться в повідомленні.


Крім того, за словами Ковальова, українські військові продовжують наступати північніше та південніше від Бахмута – російська армія «чинить потужний опір, тривають важкі бої».


За останніми оцінками розвідки Великої Британії, упродовж останнього тижня бойові дії тривали на кількох ділянках фронту в Україні, і обидві сторони досягли незначного поступу на різних ділянках.


Напередодні заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що протягом минулого тижня Сили оборони звільнили на сході та півдні майже 18 квадратних кілометрів.


0 коментарів

Comentários


bottom of page