top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

ЄС схвалить початок переговорів про вступ України, але Києву можуть висунути додаткові умови


Євросоюз схвалить початок переговорів про вступ України, але остаточне формулювання ще не затвердили. Єврокомісія може висунути Києву додаткові умови щодо реформ. Як передає Цензор.НЕТ, про це пише Bloomberg із посиланням на анонімних співрозмовників.


Зазначається, що 7 листопада Єврокомісія збереться, щоб ухвалити остаточне рішення про те, чи рекомендувати Україні офіційно розпочати переговори про членство в ЄС. Очікується "позитивний результат", але Києву можуть висунути додаткові умови.


Джерела видання зазначають, що Єврокомісія, ймовірно, рекомендуватиме державам-членам розпочати офіційні переговори після завершення реформ і законодавства про нацменшини, боротьбу з корупцією, а також "деолігархізацію" та лобіювання.


Висновок комісії, який буде опубліковано 8 листопада, необхідно буде схвалити державам-членам, коли лідери ЄС зустрінуться на саміті в грудні.


Єврокомісія оцінила готовність України до переговорів про вступ до Європейського Союзу і вважає, що країна повністю виконала чотири з семи критеріїв.


0 коментарів

コメント


bottom of page