top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Британська розвідка проаналізувала ситуацію на Бахмутському напрямку


Росія, очевидно, зменшила кількість своїх військ біля Донецька, щоб перенаправити ресурси на Бахмутський напрямок, повідомляє Міністерство оборони Великобританії з посиланням на дані британської розвідки. Повідомляє Матриця Свободи.

“Вздовж лінії фронту на Донбасі тривають запеклі бої. Однак існує реальна можливість того, що росія знизила чисельність своїх військ та знизила наступальні дії навколо Донецька, найімовірніше, з метою перенаправлення ресурсів на Бахмутський напрямок", - зазначили британські розвідники.

За даними британської розвідки, у Бахмуті сили міноборони росії та ПВК "Вагнер" продовжують повільно просуватися вперед. Лінія фронту у центрі міста проходить переважно вздовж головної залізничної колії.

У британській розвідці також зазначили, що Україна загалом стримує російське оточення з півдня вздовж лінії вулиці Корсунської, старої головної дороги на захід від міста.

"Для обох сторін точна послідовність будь-якого значного відведення їхніх підрозділів навколо Бахмута стала критично важливим питанням, оскільки Україна хоче звільнити наступальні сили, а росія, ймовірно, прагне поновити оперативний резерв", - йдеться у звіті британських розвідників.
0 коментарів

Comments


bottom of page