top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

"Динамо" вперше за 10 років не подолало 1/8 фіналу Кубка України: результат дербі з "Оболонню"


"Оболонь" — "Динамо". Фото: Facebook / fcdynamoua

Як стартував на турнірі чинний володар трофею.

Чинний володар Кубка України з футболу "Динамо" вилетіло з турніру за підсумками київського дербі. В 1/8 фіналу команда Мірчі Луческу мінімально поступилася "Оболоні". Повідомляє Суспільне Спорт.


Кубок України проводиться вперше за два сезони. Вісімка найсильніших клубів УПЛ розпочала змагання з 1/8 фіналу.


"Динамо" випало розіграти путівку до чвертьфіналу з новачком Прем'єр-ліги "Оболонню". Між собою команди зустрічалися вдруге за два місяці: на початку серпня "Динамо" виграло драматичне столичне дербі УПЛ з рахунком 4:2.


Єдиний гол у матчі Кубка "Оболонь" провела в другому таймі. На 57-й хвилині господарі перехопили м'яча поблизу карної зони "Динамо", а Сергій Суханов завдав прицільного удару з-за меж штрафного — 1:0.


Кубок України. 1/8 фіналу

"Оболонь" — "Динамо" 1:0

Гол: Суханов, 57


Що означає результат матчу

  • "Динамо" вперше від сезону 2012/13 стартувало в Кубку України й не зуміло подолати стадію 1/8 фіналу. Тоді команда зупинилися на стадії 1/16-ї.

  • "Оболонь" вперше в історії клубу (з 2013 року) зіграє у чвертьфіналі Кубка України.

  • "Пивовари" вперше здолали титулованих сусідів у Кубку України. Попередні дві зустрічі команд у сезоні 2015/16 виграло "Динамо" (2:0, 5:0).


Кубок України 2023/24: що відомо

  • До кінця ігрового дня середи, 27 вересня, визначаться сім з восьми чвертьфіналістів Кубка України.

  • Ще одна зустріч 1/8 фіналу відбудеться 12 жовтня. На цей день призначено матч між "Зорею" та ФСК "Маріуполь" з Першої ліги.

  • У чвертьфіналах візьме участь щонайменше один клуб Першої ліги — сумська "Вікторія", яка вдома перемогла "Минай (1:0).

0 коментарів

Коментари


bottom of page