top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Задули газом: у Києві охоронці кол-центру напали на журналістів СтопКору (фото, відео)

На столичній Солом'янці охоронці шахрайського кол-центру атакували команду СтопКору сльозогінним газом, є постраждалий. Повідомляє СтопКор.


Травмували журналіста: у Солом'янському районі столиці охоронці бізнес-центру, на одному з поверхів якого розташувався черговий псведоінвестиційний офіс, напали на команду СтопКору. Медійників "задули" сльозогінним газом, один з викривачів, імовірно, дістав опіки очей. На місці працюють медики і поліція.


Надзвичайна подія сталась у вівторок, 24 вересня по вул. Нововокзальній, 2. Редакція СтопКору отримала інформацію про те, що на четвертому поверсі будівлі офісного центру за цією адресою, ймовірно, працює черговий шахрайський кол-центр. Коли розслідувачі прибули на місце, охоронці БЦ зустріли їх агресивно та атакували з газових балончиків.



Як повідомив наш кореспондент, коли журналісти у супроводі поліції піднялись на четвертий поверх бізнес-центру, аби задокументувати протиправну діяльність "офісу", так звана охорона зреагувала агресивно й намагалась перешкодити їх потраплянню всередину. А потім невідомі особи з дверей "задули" стопкорівців і поліціантів з газового балончика.


Після цього група ймовірних співробітників кол-центру вибігла з приміщення й рушила в бік станції метро "Олімпійська".


У результаті атаки один з журналістів серйозно травмований. Попередньо, він дістав опіки очей.


Наразі на місце події прибула екстренна швидка допомога – медики надають допомогу постраждалим. Також на місці працюють правоохоронці, які документують протиправні дії "офісників". В осіб, що втікали, вилучено сумку, в якій лежали ноутбук, навушники та інші речі. Заяву журналістів зареєстровано під номером ЄО 41629.


0 коментарів

コメント


bottom of page