top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Зеленський відреагував на плани Росії щодо окупації Луганщини до 1 червня


«Нам все одно, які плани у РФ. На Донбасі нам складно через те, що бракує необхідної кількості відповідної зброї», – сказав Зеленський. На фото: військові ЗСУ на Донеччині


Президент України Володимир Зеленський відреагував на повідомлення ЗМІ про нібито плани Росії щодо окупації Луганщини до 1 червня. Повідомляє Радіо Свобода.


«Нам все одно, які плани у РФ. На Сході нам складно через те, що бракує (необхідної) кількості відповідної зброї. Ми не прив'язуємося до дат деокупації, ми прив'язуємося до людей. Якщо деокупація того чи іншого регіону буде пов'язана з десятками тисяч загиблих наших людей, то ми будемо чекати на відповідну зброю, щоб зберегти по максимуму наших людей. Саме вони деокупують територію», – сказав Зеленський.


«Бо території без живих українців для нас не в пріоритеті. Тому насамперед ми маємо думати про наших людей, які спроможні – і вони це показали – дати відсіч всім планам РФ», – додав він.


Напередодні ЗМІ з посиланням на джерела у спецслужбах повідомили, що вище військове керівництво Росії поставило ціль до 1 червня захопити всю територію Луганської області, а Донеччину окупувати до 1 липня.

0 коментарів

Comments


bottom of page