top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Мер Переяслава обікрав місцеву тероборону, – ЗМІ

Юрій Бобровнік написав депутатське звернення до ДБР з проханням перевірити факт використання коштів з благодійного рахунку, який переяславський мер Вячеслав Саулко відкрив 28.02.2022 року  для переяславської терооброни.


Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Новий погляд".

На прохання Вячеслава Саулко підприємці та фермери у лютому-березні 2022 року перерахували на цей рахунок 2  227 417, 45 гривень.


Це рахунок, з якого мали списуватися гроші на потреби хлопців, які у лютому березні стояли на блокпостах Переяславської громади від Мазінок через Переяслав до Вовчкова і Великої Каратулі. Стояло на блокпостах майже 1000 чоловіків.


Мер Саулко переконував, що кошти всі витрачено і всі звіти є. Але тероборонівці з блокпостів постійно розповідали, що нічого від мера не отримували, навіть пального. Так, наприклад хлопці які стояли біля ТТС стверджують, що не отримували від мера нічого, окрім кількох обідів за кошти відділу освіти та відділу культури.


Юрій Бобровнік у  зверненні просив правоохоронців допитати кожного, хто поставив підпис під актом про отримання будь-яких благ з цього рахунку, і підтвердити чи насправді вони це отримували.


Але ДБР передало справу до переяславської поліції. Поліція відкрила кримінальне провадження і написала листа меру, а натомість отримала відповідь на 203 сторінках про те, як кралися ці гроші.


0 коментарів

Comments


bottom of page