top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Нічна атака дронів: пожежі у Миколаєві, Хмельницькій та Київській області


У ніч проти 13 травня росія атакувала Україну дронами. Внаслідок атаки в деяких містах було чути вибухи. Є руйнування та постраждалі. Повідомляє Матриця Свободи.


Вказано, що у столиці руйнувань та травмованих не зафіксовано. Але дані ще оновлюються та уточнюються. А ось у Київській області внаслідок падіння безпілотника пошкоджено житловий будинок. За словами речника ДСНС України Олександра Хорунжого, на місці події спалахнула пожежа. Даних щодо постраждалих немає.


Внаслідок російської атаки на Хмельниччині постраждали щонайменше п'ять місцевих мешканців. Про це сказав в ефірі телемарафону заступник начальника Хмельницької ОВ Сергій Тюрін.

"Є інформація про п'ятьох постраждалих, яким надається допомога... Це поранення від скла, порізи", – заявив Тюрін.

У свою чергу мер Хмельницького Олександр Симчишин повідомив, що в обласному центрі "прильотів" не зафіксовано. Але ворожий удар припав на об'єкт на території однієї із громад Хмельницького району. Там триває пожежа.


Водночас внаслідок вибухових хвиль у Хмельницькому пошкоджено навчальні заклади, медичні заклади, адміністративні будівлі, промислові об'єкти, багатоповерхові та індивідуальні житлові будинки.. Наразі всі служби працюють над ліквідацією наслідків.

"Проблем із комунальними послугами у місті немає", – сказав Симчишин.

Також через "приліт" в об'єкт інфраструктури на Хмельниччині затримується рух поїздів. Цієї ночі було зафіксовано потрапляння в Миколаєві , виникла пожежа на одному з підприємств, також пошкоджено житлову п'ятиповерхівку.

"Пожежа на підприємстві – рятувальники працюють. Поруч постраждали житлові будинки. В одній із п'ятиповерхівок вибито практично всі вікна, пожежі у трьох квартирах. Щодо постраждалих – з'ясовуємо. Медики працюють на місці", - повідомив мер міста Олександр Сенкевич.

За його словами, також є ушкодження у навчальному закладі. Пізніше Сенкевич повідомив про трьох постраждалих. Одного забрала швидка, двом надали медичну допомогу на місці.



0 коментарів

Comments


bottom of page