top of page
Пошук

Нічна атака України росіянами провалилася: ППО збили усі 18 "Шахедів"


Російські агресори продовжують тероризувати Україну нічними атаками. Але всі їхні спроби зазнають поразки, і російська армія продовжує втрачати дорогі ракети та дрони. Вночі 20 травня захисники українського неба відбили вже одинадцяту від початку травня масовану повітряну атаку Росії. Цього разу вони знешкодили 18 дронів-камікадзе Shahed-136/131 іранського виробництва. Повідомляє Матриця Свободи.


Про це повідомило Командування Повітряних сил ЗСУ. Усі ворожі "Шахеди" були знищені підлітом до столиці, де падіння уламків спричинило деякі пошкодження.


Зазначається, що опівночі суботи російські окупанти атакували Україну з північного спрямування 18 Shahed-136/131, які направили на Київщину.

"Всі – знищені силами та засобами повітряного командування "Центр" Повітряних сил", – наголосили у командуванні.

Там додали, що наприкінці доби 19 травня на східному напрямку в зоні відповідальності повітряного командування "Схід" захисники також знищили два "Шахеди".


У той час як на південному напрямку в зоні відповідальності повітряного командування "Південь" було збито російського розвідувального БПЛА "Мерлін-ВР".

"Протягом минулої та поточної доби тактичною авіацією Повітряних сил скоєно до 30 літакових вильотів на вогневу поразку та винищувальне авіаційне прикриття. Тримаємо небо! Разом – до перемоги!” – наголосили у Повітряних силах.


0 коментарів

Comments


bottom of page