top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Окупанти минулої доби 78 разів обстріляли Херсон та область. Є загиблий та поранені


Херсонська область. Фото: Слово і діло

Військові держави-терористки РФ протягом минулої доби, 16 серпня, 78 разів обстріляли мирні населені пункти Херсонщини, випустивши 422 снаряди з мінометів, артилерії, танків, "Градів", БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 23 снаряди. Повідомляють Українські новини з посиланням на голову Херсонської обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна.


Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, приміщення освітнього закладу та медичної установи у Херсоні, будівлю школи у Бериславському районі.


Через російську агресію 1 людина загинула, ще 7 - дістали поранення.


Як повідомляли Українські Новини, у тимчасово окупованому селі Козачі Лагері росіяни проводять підготовку до зйомки пропагандистського постановочного відео про нібито "успіхи" на фронті.


Раніше повідомлялося про те, що через обстріл росіян, який стався в неділю, 13 серпня, в Херсонській області загинули 7 людей, поранення дістали 13. Серед загиблих - дворічний хлопчик та немовля, якому було всього 23 дні.


Також у тимчасово окупованій Горностаївці Херсонської області ворог здійснює обхід будинків із метою виявлення своїх дезертирів – серед прибулих фіксується почастішання випадків залишення місць несення служби, вживання алкоголю та наркотиків.


0 коментарів

Comments


bottom of page