top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

ППО знищила 44 із 64 "шахедів", 3 полетіли до РФ, 4 локаційно втрачено, - Повітряні сили. ІНФОГРАФІКА


Російські окупанти атакували Україну 69 засобами повітряного нападу, зокрема балістикою, керованими авіаракетами, крилатими ракетами та 64 "шахедами". Про це повідомили у Повітряних силах, інформує Цензор.НЕТ.


"У ніч на 12 вересня 2024 року радіотехнічними військами Повітряних Сил було виявлено та здійснено супровід 69-ти засобів повітряного нападу противника (станом на 9.00). Окупанти вдарили по Чернігівщині двома балістичними ракетами "Іскандер-М" із Курської обл. та однією керованою авіаційною ракетою Х-59/69 із Брянської обл., двома крилатими ракетами Х-22/32 із літаків Ту-22М3 (з повітряного простору над акваторією Чорного моря в напрямку острова Зміїний), 64-ма ударними БпЛА типу "Shahed" (райони пусків: Курськ, Єйськ – рф., Чауда – Крим)", - йдеться в повідомленні.


Сили ППО знищили 44 БПЛА. Три ворожі безпілотники полетіли назад у Росію, ще чотири – локаційно втрачені на території України.


"Станом на 9.00 чотири ударні БпЛА залишаються в повітряному просторі України, йде бойова робота! Завдяки активній протидії Сил оборони, більшість ворожих ракет не досягла бажаних цілей.Протиповітряна оборона працювала у Київській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Сумській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Запорізькій та Полтавській областях", - наголосили у Повітряних силах.



0 коментарів

Comments


bottom of page