top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

У Києві затримано учасника кримінальної "сходки", що займалася переправленням військовозобов'язаних


У Києві правоохоронці затримали 24-річного учасника кримінальної банди, який брав участь у "сходці" для обговорення виготовлення підроблених тимчасових посвідчень і документів, які дають змогу уникнути мобілізації та безперешкодно залишити країну. Про це повідомляє Соцпортал з посиланням на пресслужбу Нацполіції.


На "сходці" учасники обговорювали перерозподіл контролю над групами, що займаються незаконним переправленням осіб через кордон. Ця банда діяла під "дахом" так званого "злодія в законі". Діяльність кількох злочинних груп, пов'язаних із цією мережею, було ліквідовано в травні цього року. Отримані від протиправної діяльності гроші використовувалися для поповнення "злодійського общака" та фінансової підтримки засуджених.


Затримання відбулося 16 жовтня. Співробітники Управління стратегічних розслідувань та слідчого управління ГУНП у Києві затримали підозрюваного відповідно до процедури ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Підозрюваному вже висунуто обвинувачення за ч. 1 ст. 255-2 Кримінального кодексу України за організацію або участь у злочинному зібранні. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, і йому загрожує покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.



0 коментарів

Kommentare


bottom of page