top of page
Пошук
Фото автораOpen Media Ukraine

Як триває відновлення на деокупованій Київщині (відео)


В Україні триває відновлення деокупованих міст Київщини. Зокрема, в Бучі російські окупанти зруйнували або пошкодили понад 2,5 тис. обʼєктів. Як повідомляє Вікно відновлення, про це йдеться у спецвипуску «Програми відбудови й розвитку міст» на Еспресо.


Журналісти поспілкувалися з жителькою Бучі, яку вторгнення окупантів застало зненацька.



Зінаїда Шрамовіч та її чоловік, які на момент вторгнення перебували вдома, на власні очі бачили, як окупанти вбивали жителів міста та руйнували все навколо. Під час бомбардувань подружжя ховалося в коридорі або у під’їзді, адже часом здавалося, що будинок от-от почне руйнуватися.


Будинок Зінаїди Анатоліївни на Яблунській дійсно зазнав ушкоджень через прямий приліт, вигоріло декілька поверхів і понад 10 квартир. У квартирі жінки повилітали вікна. Нині в будинку триває капітальний ремонт, повністю замінили ліфти та ліфтове обладнання, оновили фасад будівлі та замінили всі вікна. Містянка каже: ремонт робили на совість.


Крім того, у відео Еспресо: Леся Вакулюк з начальником  служби відновлення у Київській області Русланом Ничіком та мером міста Ірпінь Олександром Маркушиним розказують про роботи у деокупованих містах Київщини.



0 коментарів

Comentarios


bottom of page